Over ons

De Organisatie

Wij zijn ManpowerGroup

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

 

 

Onze bedrijfscultuur

Werken bij ManpowerGroup betekent onderdeel zijn van een gedreven team professionals. Wij geloven dat werk méér is dan werk. Wij willen de beste zijn in wat we doen. Dat voel je in elke vezel van de organisatie. Dat betekent in de praktijk dat we altijd een stapje meer zetten, en dat wát we ook doen, het onderdeel moet zijn van ons gezamenlijke succes. Samenwerken is een vanzelfsprekendheid en dat geldt voor alles en iedereen. Werken bij ManpowerGroup betekent voorop willen lopen. Creativiteit en originaliteit zijn een must om elke dag opnieuw onze doelen te realiseren. We publiceren regelmatig over diverse onderwerpen en je kunt ons tegenkomen op diverse gelegenheden waar we onze kennis delen. Ook intern delen en verrijken we onze kennis, onder andere binnen Young ManpowerGroup (YMPG), om trends en ontwikkelingen in scope te houden.’

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij ManpowerGroup betekent werken bij een organisatie die waardering heeft voor jouw talenten en die goede arbeidsvoorwaarden biedt.

De mens centraal

Bij ManpowerGroup vinden we het belangrijk dat jij je talent op jouw manier kan ontwikkelen en dat wij jouw talent optimaal kunnen benutten. Je werkplek speelt hierin ook een belangrijke rol. Daarom bieden we flexibele werkplekken, daarop ingerichte technologieën en tools en parttime mogelijkheden. Inhoud, uitdaging en ontwikkelingskansen van jouw functie en de vraag of de cultuur van ManpowerGroup aansluit bij wie je bent, zijn van groot belang. We bieden een aantrekkelijk voorwaardenpakket voor iedereen. Ongeacht je functie.

Werk is belangrijk, maar de verhouding tussen werk en vrije tijd minstens net zo. ManpowerGroup biedt iedere werknemer naast de 20 wettelijke vakantiedagen een Benefit Budget. Het Benfeit Budget is opgebouwd uit 8,33% vakantiegeld, 7bovenwettelijke vakantiedagen en een werkgeversbijdrage. Met jouw Benifit Budget Tool heb je de mogelijkheid om bovenwettelijke vakantiedagen aan te kopen tot een max van 15 per jaar of uit te laten keren op welk moment jij dat wil. Kortom, je hebt meer keuzevrijheid hoe je jouw arbeidsvoorwaarden inzet.

Ontwikkelen en leren

Bij ManpowerGroup vinden we het belangrijk om alle medewerkers op maat trainingen aan te kunnen bieden, passend bij de functie of het persoonlijke ontwikkelingstraject. Mocht jouw opleiding niet bij ons in het portfolio zitten, dan biedt ManpowerGroup je de mogelijkheid om een geschikte externe opleiding te volgen.

Zorg voor nu en later

ManpowerGroup heeft een collectieve zorgverzekering bij de VGZ Groep. Over het algemeen geldt dat je één keer per jaar, op 1 januari, kan overstappen naar een andere verzekeraar. Hier kun je vrijwillig aan deelnemen. Als je daadwerkelijk start bij ManpowerGroup ontvang je hier meer informatie over. Ook je pensioen wordt verzorgd. ManpowerGroup heeft een collectieve beschikbare premie-regeling afgesloten bij BeFrank. ManpowerGroup betaalt het grootste deel van deze regeling.

Loopbaanmogelijkheden

In het huidige tijdperk, de Human Age, is talent de sleutel tot innovatie en duurzaam onderscheidend vermogen. Onze oplossingen worden geleverd door mensen, zij maken het verschil. Het is dus essentieel om talenten dáár in te zetten waar zij de meeste waarde kunnen toevoegen. Onze Talent Management Strategie is er dan ook op gericht om op ieder moment de juiste mensen met de juiste plek in de organisatie te combineren, ze in hun kracht richting te geven en verbinding te maken tussen hun persoonlijke ambitie en de ambitie van de organisatie.

 • Loopbaan

  Elkaar helpen succesvol te zijn.
  Lees meer
 • The Human Age

  Talent als belangrijkste sleutel tot succes.
  Lees meer
 • Training & Coaching

  Een persoonlijk ontwikkeltraject op maat.
  Lees meer
 • Jouw werkplek

  Een afwisselende maar fijne werkomgeving.
  Lees meer
 • MVO

  Iets terug doen voor de maatschappij.
  Lees meer

Sollicitatieprocedure

Je bent hier dé vacature tegengekomen die past bij jouw ambities en je wilt graag solliciteren. Solliciteer dan in de vacature via de oranje button ‘solliciteren’. Binnen twee dagen neemt de recruiter contact met je op via telefoon of mail.

Als je cv aansluit op de vacature neemt de recruiter een telefonisch interview met je af. Bij een positief gesprek word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek nemen we kort je cv door, bespreken we je motivatie(brief) en je ambities en gaan we dieper in op de functie en de eigenschappen en talenten die jij meebrengt om de functie succesvol te vervullen. Als zowel jij als wij de sollicitatieprocedure willen vervolgen, dan nodigen we je uit voor een gesprek met je (wellicht toekomstige) leidinggevende. Bij sommige functies vinden we het ook belangrijk om een assessment af te nemen als onderdeel van de sollicitatieprocedure. Na de gesprekken en het eventuele assessment neemt onze recruiter contact met je op om de uitslag te bespreken. Bij een positieve uitslag volgt een aanbod. We heten je daarna graag welkom bij ManpowerGroup!

Toekomstige collega's

 • Kleis Sorgdrager

  Vormgever
  ManpowerGroup is een A-merk en wereldwijd actief. Het op de juiste wijze toepassen van de huisstijl is dan belangrijk om globaal dezelfde boodschap te verkondigen.
  Lees meer >
 • Manon Wijnker

  HR Support Officer
  Naast mijn commerciële werkzaamheden verzorg ik drie keer per jaar een bliksemstage voor leerlingen van een VMBO school. Dit doe ik samen met JINC. Dit is erg leuk om te doen!
  Lees meer >

Diversiteit & MVO

Het DNA van ManpowerGroup

In 1948 hebben Elmer Winter en Aaron Scheinfeld, twee advocaten, een deadline voor een project waardoor ze extra administratieve krachten nodig hebben. Omdat er geen oplossing voorhanden is, richten deze twee pioniers Manpower op, het eerste uitzendbureau ter wereld. Het eerste kantoor was gelegen in Milwaukee, Wisconsin, in het noorden van de Verenigde Staten.

“Connecting an individual to the dignity and independence of work”

Dit zijn de woorden die Elmer Winter in 1969 schreef in de “Conscience of Manpower”. Een bedrijfsfilosofie waarin hij schetste dat de mensen in het bedrijf het grootste goed zijn en hij sprak zich uit over gelijkwaardigheid voor iedereen. Hij maakte dit kenbaar via een telegram aan de hele organisatie. Deze filosofie vormt nog steeds basis van ons gedachtegoed.

Over-Ons

 

Diversiteit en oog voor de maatschappij

ManpowerGroup behoort vandaag de dag tot de Top 500 ‘Most Ethical Companies’ ter wereld en daarmee zijn we het enige bedrijf binnen onze sector die in deze prestigieuze lijst voorkomt. Wij zijn een commerciële organisatie met een hele menselijke inslag. Daar zijn we trots op! Diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen maken integraal onderdeel uit van de bedrijfsvoering van ManpowerGroup wereldwijd. Dit begint bij het gegeven dat ManpowerGroup zich bewust is van de belangrijke functie die werk heeft in het leven van mensen. Werk geeft mensen voldoening en stelt hen in staat actief deel te nemen aan de maatschappij.