Wie we zijn

Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. Wij realiseren dat voor onszelf maar ook voor onze kandidaten. We bemiddelen hen naar de ideale baan en werkgever. En daarmee halen we resultaat voor de klant, de kandidaat en onszelf! Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding.

Ons onderscheidend vermogen is onze aanpak. Wij verdiepen ons in beide kanten van de ‘match’ om zo optimaal te kunnen verbinden. Alleen dan kunnen wij succesvol zijn. Ons werk is commercieel maar kent ook een sterk inhoudelijke component. We zijn altijd in beweging en we proberen iedere dag weer het beste uit onszelf te halen. Successen haal je altijd samen met een collega. Samenwerking hoort namelijk bij onze aanpak. En dat doe je niet alleen intern met sales, recruitment en employment, maar je werkt ook altijd samen met je klant.

Experis kenmerkt zich door korte lijnen en een platte organisatie. Dit betekent voor jou dat er ruimte is om jezelf steeds te ontwikkelen en dat je gehoord en gezien wordt als je een belangrijke bijdrage levert.

Wat we doen

Experis is er voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. Voor professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag eerst op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven. Of de afwisseling van verschillende opdrachten zoeken, maar de zekerheid van vast werk. Organisaties bieden we innovatief HR-advies met Experis Expertise.Vanzelfsprekend zoeken we de samenwerking met andere merken bij ManpowerGroup om totaaloplossingen te kunnen bieden bij organisaties.

 

Diensten

Werving & Selectie

Werving & Selectie is er voor professionals die direct in dienst willen bij een opdrachtgever. Dat kan rechtstreeks of eerst via een dienstverband van Experis.

Interim Professionals

Voor professionals die houden van de afwisseling van het werken voor verschillende opdrachtgevers, maar die de zekerheid willen van een vaste werkgever.

Zelfstandige Professionals

ZP: zelfstandig werken op projectbasis ZP’ers die graag zelfstandig blijven, zijn bij Experis aan het goede adres. Experis zoekt mooie opdrachten voor de professional en bemiddelt bij de opdrachtgever. Wij zorgen voor een contract en voor heldere afspraken met de opdrachtgever. Wij factureren aan de opdrachtgever en regelen het debiteurenbeheer.

Projectdetachering

Projectmatig werken komt steeds vaker voor. Soms is echter (tijdelijk) niet voldoende specialistische capaciteit of kennis in huis. Experis detacheert in zo’n geval (een team van) professionals. Zo zijn wij in staat om maatwerk detachering te leveren volledig naar de wensen van de organisatie.