Betrouwbaar, flexibel en efficiƫnt. Manpower staat als een van de grootste uitzendbureaus van Nederland al jaren klaar voor kandidaten en werkgevers.

Digitale koppositie

Wij lopen voorop in de veranderende wereld van werk. Het vinden van geschikte kandidaten en het bemiddelen tussen kandidaat en opdrachtgever gebeurt vandaag de dag voor meer dan 80% online. Door onze digitale koppositie zijn we in staat om een continue instroom van passende flex-kandidaten te realiseren. Door middel van moderne techniek en online tools staan wij 24/7 met werkzoekenden en opdrachtgevers in contact en zijn we in staat snel en secuur de juiste match te maken.

Vanuit de ontmoetingsplekken, die we hubs noemen, werken we met verschillende teams en doelgroepen samen. Voor iedereen die werkzaam is bij Manpower is de hub ook een werkplek waar we kunnen samenkomen, overleggen of aan bemiddelingen kunnen werken.

De wereld van werk

Wij geven inzicht in wat er vandaag speelt in de wereld van werk, maar ook in de nabije toekomst. We doen veel onderzoek, niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze eigen organisatie. Door die kennis lopen wij voorop in de markt en kunnen we inspelen op toekomstige marktontwikkelingen. Daarmee kunnen wij onze opdrachtgevers helpen flexibiliteit te organiseren en slimmer te werken.