De wereld van werk wordt steeds complexer, veeleisender en onvoorspelbaarder. Om voorop te blijven lopen en onderscheidend te zijn, is één factor cruciaal; die van menselijk kapitaal, van talent. Zeker in een tijd waarin personeelsvraagstukken complexer en urgenter worden. Het succes van een organisatie wordt immers bepaald door de mensen die er werken. Dat succes komt niet vanzelf. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van de winst van organisaties. Dat is waar ManpowerGroup Solutions graag bij helpt.

ManpowerGroup Solutions ontwikkelt en implementeert zeer uiteenlopende, innovatieve oplossingen op personeelsgebied. Gericht op samenwerking en altijd praktisch toepasbaar.

 

Recruitment Process Outsourcing

Het werven van het beste talent vereist expertise. Immers, ondanks een groot aanbod op de arbeidsmarkt blijft het vinden van de juiste kandidaat een uitdaging. ManpowerGroup Solutions helpt haar klanten hierbij met de dienst Recruitment Process Outsourcing (ook wel Business Process Outsourcing genoemd).

Managed Service Provider/TAPFIN

De markt is voortdurend in beweging. Daarom is het belangrijk dat organisaties zich ook snel aan kunnen passen aan veranderende omstandigheden. Hierbij past een personeelsbestand dat ook flexibel is.

Talent Based Outsourcing

Voor veel organisaties is het een must om zich uitsluitend op hun kernactiviteit te concentreren en andere taken uit te besteden. Met Talent Based Outsourcing nemen wij die trajecten uit handen, waar u onze klanten geen omkijken naar willen hebben. We leveren niet alleen de mensen, maar complete oplossingen.

 Borderless Talent Solutions

Het zoeken naar en vinden van talent buiten de landsgrenzen is geen gemakkelijke opgave. Organisaties die te kampen hebben met een tekort aan talent in eigen land weten dit als geen ander. Lokale expertise is daarbij onmisbaar, evenals het mobiliseren van het talent.