Bij ManpowerGroup wil je werken. Als grootste aanbieder ter wereld van vernieuwende arbeidsmarktoplossingen helpen wij anderen winnen in de veranderende wereld van werk.

Passie voor wat we doen

Internationaal is ManpowerGroup een grote speler. In 82 landen bedienen wij ruim 400.000 klanten. We combineren de kracht en impact van een grote corporate met Hollandse nuchterheid en een passie voor wat we doen; het leveren van flexibiliteit en het ontzorgen van klanten door mooie combinaties van diensten. Vanuit de merken Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions bieden we oplossingen aan op het gebied van uitzenden, detachering, recruitment, assessments, outsourcing en consultancy.

Werk is méér dan werk

Werken bij ManpowerGroup betekent onderdeel zijn van een gedreven team professionals. Wij geloven dat werk méér is dan werk. Wij zijn slimme, praktische mensen die gemotiveerd zijn het onderste uit de kan te halen voor onze organisatie en onze klanten. Samen voor het gezamenlijk resultaat, omdat we snappen dat samen méér is dan de som der delen en omdat we graag het mooiste en het meeste uit onszelf en anderen halen.

Helpen wij elkaar winnen? Als jij jezelf herkent in deze beschrijving dan gaan we graag met je in gesprek om dat te ontdekken.

Meer weten over ManpowerGroup?

Ga naar www.manpowergroup.nl.