Right Management helpt organisaties en professionals bij het creëren van inzichten en ontdekkingen rondom talent. Deze vormen de basis om met talent als bouwsteen doorbraken te creëren, te versnellen en te groeien. Wij werken samen met organisaties aan talentmanagement programma’s om medewerkers te werven, proactief te ontwikkelen, te herplaatsen en te mobiliseren om zo te voldoen aan de veranderende markt en talentbehoeften.

Marktleider in personeelsoplossingen

Als ‘s werelds grootste adviesbedrijf in talent- en loopbaanmanagement zijn wij sinds 1980 een marktleider in personeelsoplossingen. Wij helpen onze klanten succesvol te zijn in de steeds veranderende wereld van werk door het ontwerpen en implementeren van personeelsoplossingen die uw talent- en bedrijfsstrategie op elkaar afstemmen. Dit doen we met de laatste kennis van zaken, gepassioneerde professionals en vooruitstrevende oplossingen.

Right Management heeft bewezen deskundigheid in de volgende expertises:

– Talentassessment

– Ontwikkeling van leiders

– Loopbaantransitie en outplacement

Onze klanten

Onze klanten zijn grote en middelgrote bedrijven uit een groot aantal verschillende sectoren – waaronder meer dan 80% van de Fortune 500 en meer dan 70% van de Fortune Global 500. Met meer dan 3.500 medewerkers in meer dan 300 locaties in meer dan 50 landen over de hele wereld beschikt Right Management over de vaardigheden, het talent en de deskundigheid om uitdagingen op het gebied van personeelsmanagement op te lossen.