De financiële administratie en juridisch advies

Bij de afdeling Finance & Accounting verzorgen we de financiële administratie voor alle merken en onderdelen van ManpowerGroup. Wij verrichten alle werkzaamheden die nodig zijn om maandelijks te kunnen rapporteren aan ManpowerGroup Inc. in Milwaukee, USA. Hieronder valt onder andere het verwerken van de facturen die wij ontvangen van de leveranciers, het verwerken van de ingaande en uitgaande geldstromen en het verwerken van de output van de verschillende systemen binnen ManpowerGroup. Verder verzorgen we diverse accountantscontroles, zowel van de externe als de interne accountants, de belastingaangiftes en de NEN-audit. De afdeling Finance & Accounting bestaat uit drie teams:

1. Accounts Payable:

– Verwerking van inkoopfacturen van de leveranciers van ManpowerGroup; – Beantwoording van vragen per e-mail en telefoon over openstaande facturen;

2. Cash Applications:

– Tijdig coderen en verwerken van alle bankafschriften van ManpowerGroup. – Cashforecast – Afhandelen alle uitgaande betalingen

3. General Accounting & Reporting:

Alle werkzaamheden in de financiële administratie die nodig zijn om maandelijks te kunnen rapporteren aan ManpowerGroup Inc. – Verwerken van alle financiële transacties in het grootboek; – Verwerken van alle output van de verschillende systemen binnen ManpowerGroup in de financiële administratie; – Opstellen maandelijkse rapportage aan ManpowerGroup Inc.; – Voorbereiden accountantscontroles.

Legal

De afdeling Legal adviseert en ondersteunt in de meest uiteenlopende juridische aangelegenheden die bij de merken van ManpowerGroup spelen. Daarnaast dragen we zorg voor de naleving van wet- en regelgeving. Op onze afdeling hebben we te maken met diverse rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, sociaal recht, vreemdelingenrecht, merkrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Procurement

Procurement zorgt ervoor dat producten en artikelen op efficiënte wijze centraal worden ingekocht. Denk hierbij onder andere aan kantoorartikelen, meubilair, computers, drukwerk, schoonmaak, telefonie, marketing items en lease-auto.