Management: leidinggeven bij ManpowerGroup

Zoek je specifiek een leidinggevende rol? Dan moet je heel wat in je mars hebben. Staan voor je zaak, altijd bouwen aan je team en het gezamenlijk belang staat voorop. Een manager binnen ManpowerGroup deelt niet de lakens uit. Leidinggeven betekent bij ons álles geven om jouw team, jouw mensen succesvol te maken en daarmee optimaal bij te dragen aan het succes van ManpowerGroup.

Investeren in talent

In Nederland werken bij ManpowerGroup ongeveer 1000 mensen en daarvan geven er ongeveer 150 leiding. Het grootste deel van de leidinggevenden is doorgestroomd vanuit één van onze ontwikkelprogramma’s; we investeren in talent en we zetten dit graag in op de plek die het beste past bij de medewerker en de organisatie. Als leidinggevende draag je voor een belangrijk deel bij aan dit succes. Leiding geven is belangrijk, tegelijkertijd proberen we het aantal managers beperkt te houden omdat we geloven in eigen verantwoordelijkheid en regelruimte binnen de teams.

We leiden graag onze eigen leidinggevenden op, maar instroom van buiten de organisatie is ook belangrijk. Ben jij integer, niet bang om voorop te lopen, kraakhelder in je communicatie en altijd constructief? Misschien pas je dan heel goed bij ons.