Succesvol werven, matchen en plannen

Maximale klantfocus en dus een snelle, kwalitatieve en efficiënte dienstverlening naar onze klanten. Daar gaan we voor!

Het CORE

Het CORE is het centrale wervingsorgaan van Manpower dat zich richt op volume recruitment van kandidaten via online kanalen. De afdeling kenmerkt zich als jong, innovatief en hip! Het team bestaat uit meerdere enthousiaste telefonische recruiters en online recruitment specialisten.

Wat doet het CORE

Het CORE is gespecialiseerd in online recruitment & automatische (pre-)selectie. Door deze specialisatie zijn we in staat een continue stroom van gepreselecteerde kandidaten te leveren voor specifieke klanten of regio’s. Door gebruik te maken van online assesments maken we de screening objectief. Selecties op basis van onderbuikgevoel behoren daarmee tot het verleden. Het CORE werkt met verschillende tools zoals videosollicitaties, online assesment tools, diverse socialmedia tools als Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ en Instagram.

 

Planning

Een goede planning betekent een optimale afstemming van werkaanbod en personele capaciteit. Dit klinkt eenvoudig, maar in de praktijk blijkt het vaak een grote uitdaging om de juiste balans te vinden. Zeker wanneer het gaat om organisaties met grote volumes, veel fluctuaties en een hoge mate van complexiteit.

Het COPE

COPE staat voor Center of Planning Excellence, het expertise centrum van Manpower op het gebied van planning. Wij verzorgen de personeelsplanning voor opdrachtgevers van Manpower met grote inleenvolumes en/of een hoge mate van complexiteit. Dit doen we vanuit Den Bosch met een team van specialisten en ondersteund door een professionele planningstool.

Wat doet het COPE?

Het COPE is gespecialiseerd in het op effectieve wijze verzorgen van de planning van vast en flexibel personeel. We helpen klanten inzicht te krijgen in de capaciteitsbehoefte en adviseren hoe deze zo optimaal mogelijk kan worden ingevuld. Daarnaast benutten we onze kennis en expertise om bestaande planningsprocessen te optimaliseren over nieuwe processen te implementeren. Tenslotte biedt het COPE een landelijke bereikbaarheidsdienst buiten standaard kantoortijden