Sales & Account

Ben je sterk commercieel gedreven, een goede netwerker en beschik je over een lange adem? Deze talenten en eigenschappen komen hier goed van pas. Het Sales en Account Management Team houdt zich onder andere bezig met het actief benaderen van prospects. We bieden mee met tenders en beheren de accounts van grote klanten. Als accountmanager probeer je het maximale te halen uit de accounts die je beheert via o.a. procesoptimalisatie- en verbeterplannen.

Strategische klanten

Benieuwd hoe ManpowerGroup omgaat met haar strategische klanten? Binnen Strategic Client Management staat de klant of de prospect met al haar businessuitdagingen centraal. Vanuit de verschillende merken gaan we gecoördineerd met de klant aan tafel om een totaaloplossing te bieden. Een bestaande of potentiële klant is een Strategic Client zodra wij mogelijkheden zien voor meer dan één business line.

Klanttevredenheid

Op dit moment zijn we de derde speler op de Nederlandse markt. Maar wij willen de beste zijn. En dit geldt ook op het gebied van klanttevredenheid. Onze doelstelling is daarom ook om van onze klanten, flexmedewerkers en interne collega ́s een 8 als rapportcijfer te ontvangen. Deze 3 x 8 als doelstelling staat centraal binnen onze organisatie. Sluiten jouw ambities aan bij onze doelstellingen? Solliciteer dan gerust!