workatmanpowergroup

Management Trainee Programma

ManpowerGroup is ieder jaar per september op zoek naar nieuwe talenten! Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een uitdagende werkomgeving met talloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Dan is het Management Trainee Programma (MTP) van ManpowerGroup precies wat jij zoekt! Hier krijg je dé kans om in korte tijd veel te leren en versneld carrière te maken. Werken en leren zijn in dit tweejarig maatwerkprogramma onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je gaat aan de slag bij één van de bedrijfsonderdelen van ManpowerGroup. Dat kan zijn bij Manpower, Experis of ManpowerGroup Solutions. Je vervult uitdagende opdrachten en komt regelmatig met een groep mede trainees bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Tijdens dit traject groei je door naar functies die aansluiten bij jouw ambities en talenten. Natuurlijk krijg je hierbij de nodige ondersteuning van je leidinggevende(n) en van een coach. Om voor het programma in aanmerking te komen beschik je over een afgeronde universitaire opleiding en maximaal 2,5 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een flinke dosis eigenheid: je neemt graag zelf het initiatief en je maakt graag impact.

Heb je interesse of vragen over dit traineeship? Neem dan contact op met Nathalie van ’t Hooft via nathalie.van.t.hooft@manpowergroup.nl of 06-13344599.

Stages

Wil jij jouw net opgedane kennis inzetten in de praktijk? ManpowerGroup biedt regelmatig stageplaatsen aan op HBO- en WO-niveau. De opdrachten variëren van onderzoeken en literatuurstudies tot meewerkstages. Regelmatig plaatsen we stagevacatures, maar we waarderen eigen initiatief! Mocht je interesse hebben in een stage binnen ManpowerGroup, neem dan contact met ons op. Wij dragen graag bij aan persoonlijke en professionele ontwikkeling tijdens je studie en we maken graag gebruik van jouw up-to-date kennis binnen je vakgebied.

Ben je geïnteresseerd en wil je je gegevens achterlaten of wil je graag meer informatie? Stuur ons een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Florentine Viersen
Corporate Recruiter
Tel: +31 (0) 646933338
Florentine.Viersen@manpowergroup.nl